Uitdaging verloren

Posted in: Authoritarian

Uitdaging verloren

Het was een supper drukke dag geweest op het werk , en ik haastte me naar huis,

waar mijn vrouwtje Katrien waarschijnlijk al klaar stond te wachten om naar dit grote feest te gaan, waar we verwacht werden naar toe te gaan.

Al ging deze grote fuif uit van mijn werk , er gingen ook veel niet-bekenden zijn, het was dan ook een volle club, ongeveer 1000 man…De moeite dus om ons voor op te kleden !

Als ik de oprit opdraaide kwam ze begroetend in de open voordeur staan :

ze zag er weer super leuk uit, kort kurkje , leuke décolete, haar bruine haren mooi opgestoken.

Het jurkje accentueerde haar mooie vrouwelijke vormen.

Als ik uitstapte en ze stevig beetnam bemerkte ik een beetje teleurgesteld dat ze een slipje aanhad, alhoewel we onszelf al lang hadden beloofd iets stouter te gaan worden op dat gebied.

Ik liet het begaan, al had ik haar evengoed op haar plaats kunnen zetten en de slip laten uittreken.

Want toch doet het ons iets : dat machtsspelletje tussen de Dominant en het subje…Maar we hadden nog zoveel te leren.

Ik maakte dat ik de douche insprong en me in sneltempo klaarmaakte.

Echt op iets kinky moest ik niet gekleed gaan..werkfeestje en al zijnde…

Een half uurtje te laat kwamen we de club binnen, waar zich al een 200 genodigden tegoed deden aan het buffet.

De obligate “hallootjes” vlogen ons rond de oren. Het verplichtte handgeschud en gekus ondergingen we gelaten.

Er was nog een uurtje of twee te vullen met eten en babbelen en vooraleer de deuren open gingen voor het niet werk gerelateerde volk , dus namen we het er goed van en vlogen al snel in de pintjes…

Af en toe zag ik wel eens een man schuin naar Katrien gluren, zo wist ik dat ze in de smaak viel, wat ik altijd leuk vond.

Ik liet haar ook kennismaken met een aantal vrouwelijke collega’s waarvan ik wist dat ze bi waren…zomaar zonder echte bijbedoeling…of toch….?

Ik ging op dit feestje toch niets kunnen forceren dus bleef ik gewoon lekker socialiseren met men beste vrienden van het werk.

Tijd ging redelijk snel, want al gauw werd het drukker, ging de muziek luider en begon het dansen allemaal wat heviger te worden ; ik stond zo nog eventjes te babbelen met Caren, een collega vriendin, terwijl ik in mijn ooghoeken Katrien zocht maar niet direct vond;

Caren was lesbisch; dat wist ik want ze kwam er graag voor uit…en terwijl we een beetje over koetjes en kalfjes praatte kon ze me duidelijk maken dat ze Katrien wel een mooie vrouw vond.

” Never gonna happen” dacht ik , want ten eerste wou ik een bi meisje om samen als koppel mee te spelen, geen lesbische, en ten tweede was Caren was niet echt Katrien’s type.

Een beetje overgewicht en beetje té lesbisch uiterlijk…

Ik besloot dit gesprek te verlaten en me een beetje meer op de dansvloer te begeven…

Tussen wat collega’s etc merkte ik Katrien op; ze stond wulps te dansen…De blikken rondom haar gaven me gelijk : ze was het zowat uitdagendste stuk op de vloer.

Glimlachend liep ik erop af en kuste haar vol op de mond, als om iedereen te laten zien dat ze van mij was….

Katrien fluisterde me in het oor : “hey rustig ik was hier wel een grietje aan het versieren he…”

en ze lonkte naar achter haar waar een prachtige brunette met leuke krolletjes stond te dansen en regelmatig onze kant op keek .

Ze was jong, en zag er redelijk onschuldig uit..;maar uitzicht kan bedriegen…hoopte ik.

Ik was niet van plan om Katrien’s plan te verknoeien nu ze eens initiatief nam en werk maakte om één van onze talrijke fantasietjes , zijnde een triootje, te realiseren.

Dus ik liet ze even voor wat ze was, en ging richting toog..vers sap halen.

Met een nu nog bredere glimlach op men gezicht..want het was leuk te weten dat mijn vrouwtje bezig was met iets waar ik ze enkel in haar fantasie toe in staat zag.

Met men verse pint liep ik weer enkel collega’s tegen het lijf , waarmee ik niet anders kon dan een praatje te slaan.

Algauw was het een klein uurtje later, en kon ik me niet meer inhouden, ik moest zien hoever de kansen op een triootje deze avond waren gestegen…

Mezelf tussen het volk drummend, begaf ik me naar hun laatst bekende positie…maar daar zag ik niets.

Ik liep wat rond tot ik ze zag : midden op de dansvloer, Katrien redelijk dicht tegen het jonge meisje aandansend, af en toe een woordje wisselend, afgewisseld met een korte aanraking…

Er zat zeker iets in de lucht, maar het was precies niet al te makkelijk.

Of was die onschuld dan echt, en was het prachtige ding echt verlegen? Het zou alles een stuk moeilijker maken , en eerlijk :

zo veel ervaring had Katrien nu ook weer niet in het versieren van vrouwen..

Terwijl ik deze gedachte rustig liet bezinken klopte een stevig handje op men schouder ; het was Caren met een grijns op haar gezicht.

“Dat vrouwtje van je, met wie staat die nu te dansen ?”

“Tja, een lekker ding he, en Katrien ziet die wel zitten. Af en toe is ze wel voor een vrouwtje hehe.” repliceerde ik gevat.

“Tja”, grijnsde Caren, “ze heeft wel smaak..dat meisje noemt Rebecca trouwens, en ik dacht er straks mee naar huis te gaan..

“Jaja, dan zal je je beurt moeten afwachten Caren, en waarom zo zeker dat je lukt waar Katrien nu al een uurtje voor aan het werken is ??”

“Jongen toch, ze weet niet waar ze mee bezig is. Terwijl jouw vrouwtje haar best aan het doen is, heb ik al 2 drankjes van Rebecca gekregen. Trouwens, als het op vrouwtjes versieren aankomt zal de jouwe toch de duimen moeten leggen hoor.”

“Misschien….., misschien niet” zeg ik al lachend….”Al denk ik niet dat je zomaar iedereen kan krijgen hoor…zo’n “looker” ben je nu ook niet” zei ik een beetje bot, om haar op haar plaats te zetten.

Ze lachtte me enkel toe,

kneep haar ogen dicht en stapte iets dichter : “Als ik men zinnen zet op jouw vrouwtje, beloof ik je hier en nu, dat ik je straks haar slipje kom brengen, en het zal niet droog zijn…”

Ik denk dat mijn mond bijna openviel van deze reactie.

Ze was direct en zo vol zelfvertrouwen dat ik onmiddellijk een tinteling door men buik tot in men kruis voelde.

Ik wist niet direct wat terugzeggen, en stond wat te gapen, waarop ze in lachen uitbarstte.

“Maar Geertje toch, als je het niet wil zal ik het niet doen ze, ik wil je vrouwtje niet afpakken hoor, dat ga ik je niet aandoen.”

Dit was gewoon kleinerend.

Dus ik stoer terug tegen Caren : “alsof dat zou kunnen! Eerlijk , jij krijgt mijn vrouw nooit zover, of je moet het met geweld doen, en daar is niet veel versieren aan, wel ?”

” Nee hoor Geert, je moet me nu ook niet op ideeën brengen hoor, alles op zijn tijd haha …. Maar laten we dit wedden : ze gaat me ,deze avond nog, haar slipje vrijwillig willen geven….en misschien laat ik haar wel even smeken om het te mógen geven.

En weet je wat, omdat je nu net zo grof deed tegen me , kan het me weinig schelen wat jij ervan vindt.

Ik bewijs je het gewoon en zal die vrouw van je ineens ook wat manieren leren, zo achter mijn prooi te durven gaan terwijl ik er op sta te zien nota bene !!”

Zonder me nog aan te kijken verdween Caren in de dansende menigte, ze liet me perplex achter.

Direct keek ik rond of er iemand getuige was geweest van dit tafereel en of men rode hoofd niet al te veel weg gaf van de aard van deze conversatie ;

Katrien was ondertussen weer van dans-tegel verandert, en uit mijn zicht verdwenen ;

Ik liep rond tot ik bij een goeie maat kwam die half zat tegen een pilaar stond, met zen rug naar de dansvloer. Achter hem, tussen de menigte door zag ik Katrien verder rond Rebecca dansen, het ging blijkbaar de goede kant op.

En geen Caren te bekennen.

Ergens was ik opgelucht, en toch met een raar gevoel in de buik begon ik een praatje met men halfzatte maat, terwijl ik de dansvloer achter hem nauwlettend in de gaten hield.

Even verslapte men aandacht blijkbaar want toen ik terug Katrien zocht keek ik direct in Caren’s gezicht die naar me knipoogde terwijl ze richting Katrien danste.

Ze liep zo achter Katrien door, en zei ze bljjkbaar goeiedag of zo, want Katrien zei kort iets terug en ging verder met dansen, schijnbaar ongeïnteresseerd en snel nam ze meer afstand van Caren tot ze er weer een meter of 5 van afstond.

“Zie je wel”, dacht ik bij mezelf …

Een kort minuutje erna (de DJ had ondertussen het tempo wat opgedreven) zag ik Caren terug op haar af schuiven, iets in haar oor fluisteren en een lichte aanraking in haar zij maken.

Een glimlach bij Katrien verraadde dat het een complimentje of zo was.

Maar de glimlach verdween vrij snel, waarop ze haar hoofd weer afwendde en terug verder ging met dansen.

De afstand tussen beide vergrootte weer snel, maar toch leek het of ze iets dichter bij elkaar bleven.

Zo ging het even door, en elke keer nadat Caren Katrien benaderde bleven ze iets dichter bij elkaar hangen, maar steeds ging Katrien met haar gezicht afgewendt van Caren dansen, en was het Caren die moest afkomen.. Hehe, Caren kon wel jagen wat ze wou , deze prooi ging ze nooit helemaal kunnen binnenhalen , leek me.

Deze gedachte was nog niet helemaal koud, of ik zag Katrien even haar gezicht omdraaien terwijl haar ogen die van Caren zochten , als een kind dat niet genoeg aandacht kreeg.

Dan ging het snel. Dit teken van interesse was het teken waar Caren opwachtte vooraleer de aanval volledig in te zetten.

Caren overbrugde de kleine meter tussen hun twee lichamen in met een forse danspas, legde een hand in Katriens nek, trok haar hoofd iets naar haar toe en begon in haar oren te fluisteren.

Eerst bood Katrien een beetje tegenstand, maar naargelang de zinnen in haar oren vloeide liet ze zich dichter en dichter tegen Caren trekken, en ontspande haar lichaam zich tegen dat van Caren.

Plots, en iets of wat ruw vond ik, liet Caren haar terug los met een kort duwtje tegen haar hoofd.

Katrien wankelde even een paar stappen verder , alsof ze haar evenwicht even kwijt was,waarna ze verder begon te dansen, trager nu, al was het tempo de hoogte blijven ingaan, ze draaide rondjes, eerder zwijmelend. Ze was knalrood geworden in haar aangezicht en op haar mond speelde een raar glimlachje.

Vanaf toen veranderde haar houding helemaal. Caren kwam dichter tegen haar dansen en ze liet zich volledig leiden door haar. Ik kon het niet verklaren , maar Caren leek ook plots een pak groter dan haar. Katrien week geen seconde meer van Carens zijde…bleef ook altijd naar haar kijken. Al was kijken iet het goede woord, het was meer staren .

Van Rebecca was geen spoor meer.

Ook Caren haar houding was verandert, alsof ze de interesse een beetje verloren was; ze liet Katrien nu telkens achter haar lopen, als een speeltje.

“Ze was nog steeds aan het vissen, maar er hing nu wel degelijk iets aan haar lijn” spookte het door men hoofd.

Dan danste ze weer een paar stappen verder,en als een kalfje schuifelde Katrien achter haar aan.

Tot nu toe weet ik nog steeds niet wat Caren haar toen heeft toegefluisterd , maar het moet verdraaid straf spul geweest zijn, want dit had ik nog nooit gezien.

Ook nooit verwacht eigenlijk.

Af en toe raakte Caren Katrien aan , op haar gezicht, dan weer in haar zij, en plots een hand op haar kontje, maar telkens liet ze haar weer los en nam ze terug meer afstand.

En telkens volgde Katrien gedwee.

Zo stonden ze al snel aan de rand van de dansvloer toen Caren de rollen nog duidelijker maakte; ze had zich zo gemaneuvreerd dat ze naast Rebecca stond, zo plots , ongepland ?

Ze wist waar ze mee bezig was.

Ze begon een klapje met Rebecca terwijl Katrien als een kalf dicht tegen haar stond, lichtjes danste. Ze had geen oog meer voor Rebecca. Zo liet Caren haar een poosje rond haar draaien, gaf Rebecca duidelijk haar telefoonnummer en een kus vol op de mond en liep toen bruusk weg naar de toog ; halverwege draaide ze zich om naar Katrien, die verbijsterd was blijven staan, keek haar vol in de ogen en toen naar beneden, alsof ze de plaats wilde aangeven waar Katrien verwacht werd. Om het helemaal duidelijk te maken wees Caren kort even naar haar voeten.

Man, dit ging mijn petje te boven, zo openlijk en zo recht voor de raap.

Maar het werkte.

Katrien huppelde bijna naar Caren en die nam haar bij de hand, bijna als bij een kind ; ze trok Katrien achter zich aan naar de toog.

Een meter voor de toog wees ze weer naar de grond en fluisterde iets tegen Katrien waarna ze aan de toog ging staan; Katrien bleef mooi wachten een meter voor de toog. Haar blik naar Caren gericht.

Ik stond niet al te dicht, en het kon men fantasie zijn, maar ik dacht Katrien’s stijve tepeltjes door haar jurkje te zien priemen. Het was er niet koud. Eerder zeer warm.

Wat ik juist had zien gebeuren , kon enkel in mijn diepste fantasietjes wel eens voorvallen, al overtrof dit nog de fantasie. Hoe mijn vrouw zo omgetoverd was van de jaagster tot een willoos klein nederig meisje.

Ik moest toegeven dat ik helemaal opgewonden was, en kon dit ook niet echt verbergen. Collega’s of niet ; het kon me niet meer schelen.

Caren had ondertussen een enkel biertje besteld en liep terug naar Katrien;

Hierna volgde een blijkbaarvrij normale conversatie die plots eindigde met Caren die het laatste bodempje bier “per ongeluk” op Katriens jurkje kapte en het glas aan Katrien gaf.

“Had Katrien haar afgewezen?” Schoot het door men hoofd.

Caren liep fors weg, kwam voorbij mij, en met een vettige knipoog liet ze me weten dat ze nog steeds op schema zat.

Katrien stamelde met haar nat jurkje richting toog,en zette het glas erop, vroeg een natte opneemvod en begon de plek van de grond op te kuisen op haar knieeën. Ik hoorde mensen rondom mij haar uitlachen voor stomme trut die zelf de grond aan het opkuisen was, terwijl er wel 30 man personeel was om dit voor haar te doen.

Nadat ze de grond redelijk mooi had opgekuist, stapte ze in dezelfde richting als Caren weg. Ook voorbij mij, maar zij, integenstelling tot Caren eerder, zag me niet staan…

Ik zag haar rode gezicht, glanzende oogjes en knalrode oren; ze liep met haar mond een beetje open richting de vrouwentoiletten en verdween naar binnen….

Nu stond ik hier mooi, ik had er echt niet op gelet of Caren ook daarbinnen was gestapt, maar iets zei me dat dat wel het geval zou zijn.

Na 2 pinten wachten begon ik me toch zorgen te maken,en af te vragen of er nog een andere uitgang was aan die wc’s …zou ik haar even sms’en ? of bellen;? Ik kon toch moeilijk zonder mijn vrouw doorgaan?

En juist als ik men gsm opdiepte, kreeg ik de schok van mijn leven, en wat ik aanschouwde zorgde voor een instant steenharde erectie waar men broek bijna van scheurde : Caren kwam zeer statig uit het wc,met in haar linkerhand een mooie witte kanten bh, ik herkende hem meteen, ze droeg het gewoon bij het bandje, heel openlijk.

In haar nadere hand, even expliciet het mooie witte kanten slipje van mijn vrouw.

Mooi een meter erachter , liep Katrien.

Haar jurkje een beetje omhoog geschoven, haar opgestoken haren los. Het jurkje liet duidelijk zien dat ze geen bh meer droeg en over de stijve tepels twijfelde ik niet meer.

.Ze liep met haar hoofd naar de grond gericht achter Caren.

Ze kwamen recht op me af.”

Caren ging pal voor mij staan en hief het slipje op, recht voor men ogen; “wat zie je jongen?” “Euuh”, met trillende stem antwoorde ik , “Katrien haar slipje;”

Caren duwde haar duim door het slipje , los op het kruis waar zich zeer duidelijk een grote natte plek bevond, “en dit Geertje?” “Is nat niet?”

“Jaja tis een natuurtalent dat vrouwtje van je, of zal ik dat sletje van je zeggen?”

“Want bij de juiste persoon is ze niet meer dan dat he ?”

“Sletjes dragen helemaal geen ondergoed, vandaar dat ik ook even haar bh’-tje heb afgenomen.”

“Maar niet met geweld hoor, ze deed het heel braaf en gewillig.”

“Nu ik denk dat we duidelijk kunnen zeggen dat ik dus niet blufte hé.”

Terwijl Caren me aansprak bleef Katrien een metertje achter haar staan , naar de grond starend, vuurrood gezicht en haar benen stonde iets verder gespreid dan ik van haar gewoon was. Trilde die beentjes ook niet een beetje???

“En oh ja Geertje”, vervolgde Caren haar overwinnings-speech : “vermits jij me niet echt het respect gaf dat ik verdien, hoef ik je ook geen respect terug te betonen, dus doe ik gewoon verder wat ik wil met die vrouw van je.”

“Je ziet dat ik haar niet dwing, maar ik loop nu naar buiten en stap in men auto, rij naar huis en je zal zien dat ze vanzelf volgt.”

“Maar iets in me wil je niet compleet “droog” laten staan, dus hier is een sleutel van mijn loft. “Volg ons vanop een afstand, wacht tot we binnen zijn, en kom 10 minuten later met die sleutel binnen, wees zeer stil , en blijf aan de inkom, het is er donker in het begin van men loft en er staat een zetel in de hoek. Zet jezelf,maak het jezelf gemakkelijk (en met een scheve blik glimlachtte ze richting men kruis) en aanschouw hoe ik je vrouwtje tot mijn slet maak.

Caren liet de sleutel vallen in mijn handpalm, draaide zich om stapte trots als een pauw richting uitgang.

Mijn vrouw volgde haar gedwee en moest iets vlugger stappen om de stevige tred van Caren te kunnen volgen.

Een seconde of 5 had ik nodig om te bekomen en te realiseren dat er minstens 50 man mij aan zat te staren, de andere 100 keken nog Caren en Katrien na. Ik kon ze geen ongelijk geven.

Ik ontweek de blikken, hoopte dat er niet al teveel collega’s meer tussenzaten, en begon ook richting uitgang te wandelen.

Ik liep een goede dertig meter achter mijn vrouw en kon zien dat Caren haar woord hield : met in de ene hand de bh en de ander het slipje liep ze goed door over de parking, ze keek niet om, zei niets tegen Katrien. “Als Katrien niet zou volgen zou ze het zelfs niet weten” dacht ik.

Even overweeg ik om Katrien in te halen en te vragen of alles ok was? Zou ik ?

Maar ik kende haar goed genoeg om te weten dat ze niets tegen haar zin zou doen.

Al werd haar zin nu grotendeels bepaald door haar kut, en dus onrechtstreeks door Caren.

Maar toch, als ze me nodig had, had ze het wel laten weten…nee we gingen ervoor , ik ging dit niet verpesten.

Trouwens : ik kon altijd nog ingrijpen als ik vond dat het te ver ging, al dacht ik niet dat Caren Katrien op de hoogte had gebracht van mijn aanwezigheid in de loft, waarom moest ik anders stil zijn?..

Caren was ondertussen aangekomen aan haar BMW Z3, en stapt vliegensvlug in; zonder te wachten startte ze de motor,deed de lichten aan en zette hem in achteruit.

Katrien ging het laatste stukje sneller wandelen, en stapte juist op tijd in , op de achterbank. Caren reed achteruit en wachtte even op de rand van de parking.

Gehaast stapte ik ook in men auto , hield met 1 oog de BMW in het oog en begon erachter te rijden.

Door smalle straatje, en altijd op een brave afstand volgde ik Caren naar haar loft.

Ze parkeerde voor een gerestaureerd fabriekspand, waar ze een loft huurde op de bovenste verdieping.

Ze parkeerde voor haar deur terwijl ik zeer kalm de straat in reed.

Ik zag juist een goed parkeerplekje toen ik iets raars zag : Caren en Katrien waren uitgestapt, en stonden over elkaar; Katrien leek wel een fréle vrouwtje naast de iets grotere, maar vooral veel zwaarder Caren.

Caren gaf Katrien haar slipje en bh terug, waarna Katrien op straat,in het zicht van iedereen die het wou zien haar jurkje omhoog schoof, terug in haar slipje stapte, daarbij duidelijk haar mooi geschoren poesje even naakt liet. Daarna schoof ze de bandjes van het jurkje over haar schouders, waarbij het bovenstukje van haar jurkje over haar borsten omlaag viel en ze met de tetjes bloot stond.

Vervolgens gaf Caren haar de bh terug die ze prompt terug aandeed,en haar jurkje terug fatsoeneerde.

Nu kon ik helemaal niet meer volgen. Waarom liet ze Katrien zicht terug deftig maken als ze toch van plan was ze in haar bed te krijgen ???

Caren verdween door de voordeur, Katrien mooi achter haar aan.

Ik telde de minuten , 10 minuten…ik zag eerst het licht in de traphal aangaan, iets erna op de bovenste etage flitste er overal licht aan.

“Grote loft” dacht ik nog bij mezelf.

Als er ongeveer 10 minuuten voorbij waren, stapte ik uit men auto en liep op een drafje naar het portaal.

Met de sleutel die Caren me gegeven had opende ik de zware ijzeren deur en liep de traphal in.

Ik probeerde zo geruisloos mogelijk de trappen op te lopen tot de bovenste etage ; wat niet makkelijk was want de verleiding om zo snel mogelijk deze voorstelling verder bij te wonen was groot.

Een beetje hijgend kwam ik boven aan , voor een brede , alweer ijzeren deur, ze stond op een kier …Ik trachtte men adem terug onder controle te krijgen en duwde zachtjes de deur verder open.

Zonder een piep te geven gleed de deur verder open en keek ik recht in een donker inkomhalletje, afgeschermd van de rest van de loft door een muurtje van glasdallen.

Ik stapte zo zacht als ik kon de loft binnen en liep naar het einde van het muurtje, waar zich in een donker hoekje een zetel begaf, juist zoals Caren het had beloofd…

Vanuit de zetel had je een overzicht over de rest van de gigantische loft.

Een oud fabriekspand met bakstenen muren en vol houten parket vloer. Het was heel minimalistisch en industrieel ingericht.

De zijde het verst van me verwijdert, en dat was al gauw 30 meter, was een open keuken, links ervan stond een wandmeubel en een paar losse zeteltjes. De rechterzijde was bijna volledig glas, met een driedubbel bed halverwege. In het midden was het eigenlijk vrij leeg , buiten een grote ijzeren stutpaal en een stoel tegen deze paal gezet. Katrien stond naast de paal , recht ,met haar rug naar mij.

Wat me ook direct opviel was de videocamera, op statief, mooi gericht naar het midden van de ruimte. Pal op Katrien.

De groot uitgevallen spots die aan het plafond hingen waren me eerst niet opgevallen, maar bleken dienst te kunnen doen als een mooie driepuntsbelichting voor bijvoorbeeld een videoshoot.

“Misschien verhuurt ze de ruimte soms wel aan een fotograaf of zo”, schoot het me nog door het hoofd.

“Zo” hoor ik Caren redelijk zware stem door de loft zwalmen.

“Hier staan we dan..jij en Ik ”

“Goed , niet?”

“eeeuh ja ..” antwoorde Katrien een beetje twijfelend, al dan niet vragend..

“Ben je hier dan niet uit vrije wil sletje ?” Het woord “sletje” klonk vals en hard, bijna ongepast.

Een stilte viel en de uitdrukking op Carens gezicht loog er niet om, ze was niet van plan om dit spelletje vlug af te handelen.

“Antwoord dan meisje” siste ze.

“Ja ik ben hier uit vrije wil..”

PETS…ik schrok toen ik het zag gebeuren, maar stond versteend voor het zeteltje waar Caren al over had gesproken.

“Je weet hoe je moet aanspreken trut”

“Ja, wie?”

“Ja, mevrouw….ik ben hier uit vrije wil, sorry mevrouw” een bevend stemmetje kwam uit het precies o zo frêle lijfje dat er, met de armpjes naast haar zijde, bijstond alsof ze een standje van haar Meesteres had gekregen.

En dat was ook zo. Samen met een klets vol in het aangezicht.

“Om zeker te zijn dat je er morgen, volgende week of zelfs volgend jaar ook nog zo over denkt, film ik dit gezellig onderonsje van begin tot einde.

Zo bestaat er later geen twijfel wie hier de perverse teef is,

en wiens wens het was om hier nu samen met mij te zijn.

Want je zou niet de eerste teef zijn, die zichzelf achteraf wijsmaakt dat het maar een bevlieging was, of dat ze zelfs gedwongen werd om te doen wat vieze teefjes hier zoal doen.

Oh, niet dat ik er voor niets tussenzit hoor, ik laat je wel dingen doen,

maar je spleetje liegt niet he. ”

“Dus daarom staat die camera al aan vanaf de moment dat je hier binnenstapte.

Het filmpje kan me misschien nog goed van pas komen als ik je weer eens betrap tijdens een zielige poging één van mijn prooien te versieren, recht onder men neus dan nog.”

“Ik zeg wel degelijk zielig, want echt een serieuze poging kunnen we dat niet noemen, niet?”

De pauze die Caren liet , deed Katrien twijfelen of het al dan niet een retorische vraag was, maar om het zekere voor het onzekere te nemen stamelde ze snel “nee, mevrouw”

Caren gniffelde, en terwijl ze heen en weer liep voor Katrien , als een leeuwin voor haar prooi, keek ze recht in Katriens ogen, en ging verder.

“Nee, dat was zeer stuntelig en een belachelijk verkeerde aanpak. Zo versier je geen vrouw.”

En geloof me ik kan het weten” , en terwijl ze dit zei, wees Caren naar de immense muurkast links van haar. Die stond vol met DVD’s : allemaal witte hoesjes, rug tegen rug, met een simpel opschrift welke ik niet kon lezen van zo deze afstand.

Maar bovenop de kast stond een opschrift , wat ik wel kon lezen (al was het met turende oogjes, en moest ik het wel 5 keer opnieuw lezen) ;

Maar dat was waarschijnlijk omdat ik het de eerste 4 keer niet kon geloven of ik het wel goed had gelezen

Er stond in drukletters : “CAREN’S SLETJES”

Een muurkast vol met filmpjes, het moesten er wel 100’en zijn..

Een vorm van jaloezie kon ik niet onderdrukken bij het zien van die collectie..hoe doet ze het…

“Nu, ” ging Caren verder,” ik heb je al twee keer de kans te geven om jezelf terug te trekken, weg te gaan en me nooit meer lastig te vallen in je leven. Ik geef je nu nogmaals de kans. Ofwel loop je nu snel de deur uit, en ga je verder met je leventje, ofwel kijk je recht in de camera links van je , en beantwoord mijn vragen braafjes.”

Bijna onmiddellijk draait Katrien zich naar links en kijkt pal in de lens, een paar meter van haar af.

“Mooi zo”.

“Antwoord me nu dan eens : teef , wil je nu je boeltje pakken en hier vandaan kruipen, of wil je een nieuwe film worden in mijn collectie Caren’s sletjes ?”

Nog steeds met bevende, opgewonden stem, maar zonder aarzelen antwoorde Katrien :

“ik wil een volgende film worden in je collectie Mevrouw”

“Mooi, mooi, dat staat erop.”

“Zover zijn we al.”

Caren wandelde met grote passen naar het wandmeubel met filmpjes, trok er een uit en liep terug naar Katrien .

“Je begint het te leren, en das maar goed ook, want ik ben nog steeds een beetje” pissed” op je omdat je mijn vriendinnetje probeerde te versieren. ”

“Ja , dat hoor je goed : vriendinnetje.” En ze hield het kaftje van de film voor Katrien’s ogen : een witte kaft met in het groot “REBECCA” op en eronder een foto van het meisje uit de club;

naakt,….

op haar knieen in wat ik herkende als een algemeen aanvaarde slavinnenhouding in de BDSM wereld.

“jamaar, dat wist ik niet Caren, dat het ….” “PETS”

De harde, vlakke hand van Caren kwam neer op de linkerkaak van Katrien, deed haar hoofd opzij slagen, en verbrak de woorden van haar zin tot een oorverdovende stilte.

Katriens gezicht sprak boekdelen : verschrikt, opstand en een lichte woede borrelde in haar op.

Haar hoofd bleef even omlaag hangen, ze verbeet de pijn.

“Je moet me nu niet gaan onderbreken en tegenspreken, en daarbij : geen enkele teef noemt me bij men voornaam , kut !” riep Caren door de loft

“Nou, lang blijf ik niet kwaad, hoor, wat gedaan is, is gedaan…” klonk het dan ineens weer veel zachter

En poeslief lachte Caren naar Katrien, kustte haar teder vol op de mond en knipoogde.

Deze plotse uitbarsting van agressie , gevolgd door de tedere, bijna verliefde kus leek wel half schizofreen, alsof Caren ze niet alle vijf op een rij had; en de plotse stemmingswisselingen brachten Katrien helemaal van haar stuk.

“Onstabiel noemen ze zo iemand ” schoot het door men hoofd…”of soms wel zot…”

“Je moet me gewoon met respect behandelen Katrientje, dat is iets wat je man ook al vergat, en wat een van de redenen is dat je hier nu staat, met je rode kaken en je stijve tepeltjes die door dat hemdje priemen; ”

Ze liet even een stilte vallen om er dan nochalant en droog nog aan toe te voegen :

“en waarschijnlijk een druipnatte spleet.”

Ergens vond ik het spijtig dat Katrien met haar rug naar me stond, want ik had graag geweten of ze echt terug stijve tepels had , al wist ik ergens dat Caren er niet om ging liegen.

Over die druipnatte spleet had ik wel men twijfels, wetende dat Katrien echt niet zo snel nat stond, laat staan druipnat.

“Want ergens moet ik wel toegeven zelfs ik verwondert was hoe een makkelijke prooi je was, dat kom je echt gauw meer tegen hoor, een vrouw die zo snel haar slipje afgeeft.” Snel en iets stiller, bijna tegen zichzelf, voegde ze er nog aan toe :

“met het slipje geeft ze natuurlijk ook het voorrecht af om “vrouw” genoemd te worden , en blijft er enkel een sliploos sletje over.”

Met luidere stem vervolgde ze :

“Een andere reden dat je hier staat , is natuurlijk omdat je al lang op mijn verlanglijstje voor men collectie staat ; al van het eerste feestje waar Geert je aan me voorstelde.

Toen zag ik al in je ogen en aan je houding dat je een geil onderdanig ding was.

En kijk nu…hehe, hier sta je dan.”

Met een glimlach van oor tot oor keek Caren richting Katrien, een beetje heupwiegend,als een kind dat zen goesting gaat krijgen.

Smalend ging ze verder :

“Maar natuurlijk de belangrijkste reden dat je hier zo staat als een vies geil meisje is omdat je het zelf wou.”

” Niet ? ”

“Antwoord dan kind, of ben je ook nog stom ?”

Nu moest Katrien niet nadenken of het al dan niet retorisch bedoelt was : “Ja mevrouw,……. ik wil hier zo staan….. als een vies , opgewonden sletje”

Haar stem brak bij het woord sletje.

“Hahaha, prachtig, prachtig. Je bent helemaal mee !” Caren begon euforisch te worden, en ratelde snel door :

“Leuk toch dat je sinds je eerste les, weet je nog , in de toiletten van de club, al veel hebt bijgeleerd?”

“Oh dat is waar, je blaasje zal onderhand wel op springen staan, hahaha”

” Jaaaaaa , ik kon je echt niet laten gaan daar hoor, je koos zelf om bij mij in het hokje te komen, al kostte je dat je slip en bh , PLUS de mogelijkheid om te even op het potje te gaan, want ik moest zelf dringend, dat zag je wel.

En tegen dat je klaar was met men kut proper te likken, was het dringend tijd om door te gaan. Dus nogmaals sorry dat ik je toen niet kon laten gaan.”

“Maar ik zal het goedmaken. Omdat je zooo dringend moet onderhand , mag je nu direct gaan, hier en nu. Ga maar.”

Poeslief zei ze het.

“Dankje mevrouw..maar waar is het toilet ? ” klonk het enigszins verlossend

“Volgens mij ben je doof kind, ik zei toch : hier en nu.!!”

“Niet : straks en op het toilet!!!.” Snauwde Caren kwaad

“Pis nu teef !”

Katrien stamelde een beetje, schoof haar benen iets verder open en begon haar slipje omlaag te trekken;

“Oh ja, en voor ik het vergeet : ik wil geen druppel op men vloer zien, en ik wil dat je je slip aanhoudt.

Je gebruikt dat mooie jurkje van je maar om men vloer droog te houden., ok?

“Euh …ja , mevrouw”

Katrien trok haar slipje terug omhoog, liet haar jurkje over haar schouder’s heen glijden en op de grond vallen, aan haar voeten. Langzaam stapte ze uit het jurkje.

Zo stond ze nu enkel in haar zwarte laarzen, witte slip en bh voor Caren.

Haar jurkje op de grond, met haar voet schoof ze het tussen haar benen, zo goed en kwaad mogelijk op de plek waar ze verwachtte dat haar urine ging terechtkomen.

Dan opende ze haar benen wijder en begon te urineren.

Eerst werd haar slipje doorzichtig vanonder, waarna zich druppeltjes begonnen te vormen die langzaam in een straaltje samenkwamen en op het jurkje kletterde.

Het straaltje was wispelturig en liep af en toe langs haar been omlaag , dan weer mooi recht . Haar slipje was in een paar seconden tijd doorweekt met urine, maar ze slaagde er , voor zover ik het goed kon zien vanop de afstand , goed in om de grond droog te houden.

Dit schouwspel was teveel voor me , ik zeeg neer in het zeteltje en opende men broek om men steenharde erectie ruimte te geven.

Daar stond men vrouw zichzelf onder te pissen , in het bijzijn van een ander vrouw dan nog die, alsof het nog niet erg genoeg was, smalend neerkeek op dat vieze vrouwtje voor haar.

De camera filmde dit alles. Geen weg terug.

Als het laatste druppeltje zich losmaakt van haar slipje en zich ook in het doorweekte jurkje boort, zegt Caren al lachend : “van al dat gezeik moet ik nu zelf ook dringend hoor.”

“De oefening duurt dus gewoon voort teef : op je kieen , mondje open en vergeet niet : ik wil men vloeren droog houden !”

Met een ruk dwong ze Katrien bij de haren op de knieen .

Met de andere hand pakte Caren Katrien’s mond tussen duim en wijsvinger en duwde haar mond open.

Enkel een gesmoorde “hhmpppff” kwam er uit mijn vrouw.

“Zo blijven zitten, teef.” Caren nam een stap achteruit , ontknoopte haar jeans, en trok deze uit.

Haar zwarte slip trok ze met een vinger opzij, haar volledig kaalgeschoren kut met wel 4 piercings door de lange, vettig glimmende, schaamlippen kon ik bijna ruiken tot waar ik zat.

Er hing pure sex in de lucht, pure macht en onmacht, beestensex.

Ik streelde mijn steenharde paal.

Caren staptte wijdbeens over Katrien en bleef met haar opengesperde benen boven Katrien staan “armen achter je rug, gezicht omhoog en mondje open sletje van me”

Katrien deed wat er van haar gevraagd werd, en zonder het te weten was ook haar foto voor op het DVD hoesje gemaakt : een perfecte slavinnenhouding.

“oh ja, nog iets kleins : voor elk spetter pis die op men vloer ligt, ga ik je kont een serieuze klap verkopen.”

Direct na deze medeling begon Caren te urineren, en niet langzaam zoals Katrien , nee bij haar spoot er direct een dikke gele straal pis recht op Katrien’s gezicht.

Er was geen mogelijkheid dat ze dit allemaal in haar mondje kon houden, of zelfs vlug genoeg kon doorslikken.

Het gulpte over haar mond, langs haar hals zo over heel haar lichaam.

Ook haar bh werd nu doorschijnend van het vocht en de stijve tepels konden zich nergens meer verbergen.

Caren bleef opzettelijk niet stilstaan, maar heupwiegde wat heen en weer.

Hoe goed Katrien ook probeerde te volgen, de pis stroomde over, en in haar haren , en kletterde op de vloer.

Ook het jurkje kon niet alles absorberen en tegen dat Caren haar straal minderde,

lagen er verschillende spetters, sommige zo groot dat het al plasjes waren, donkergele pis op de vloer.

Midden in de wel zeker 30 plasjes zat een kleddernatte, ondergepiste Katrien.

Haar borsten wipten op en neer op het ritme van haar opgewonden ademhaling , terwijl de laatste pis van haar lippen droop .

Ze had moeite om haar armen achter haar rug te houden en niet met haar eigen te beginnen spelen.

Haar kut stond in vuur en vlam, en ze voelde haar spleet kloppen tot in haar keel.

Caren hief met een sierlijke zwaai haar been over Katrien’s hoofd en schoof haar slip terug op haar plaats.

Ze stond wijdbeens voor de vernederde Katrien, die nog steeds met versnelde ademhaling niet goed wist wat doen.

“Ik tel er 32 slet. ”

“32 plassen op mijn vloer !!! Geeneens spetters , nee plassen !”

“Sorry mevrouw”.

Katrien hield zich niet meer in, ze had niets meer te verliezen en gaf zich volledig over aan haar geilheid en verlangen om totaal gebruikt en vernedert te worden door Caren.

Caren ging op de stoel zitten en wenkte Katrien : sta recht teef, en kom hier over men knie liggen, je weet wat er staat te gebeuren;

“Ja mevrouw.”

Katrien stond recht, liep tot bij Caren en boog over de knieen en schoot van Caren tot ze met haar handen steun had op de grond.

Haar buik liet ze rusten op de schoot van Caren.

Het kontje mooi gepositioneerd.

Met 1 hand trok Caren ruw Katrien slip omlaag, tot op over de knieen.

” Zo een vies nat slipje, heb je in je broekje gedaan ,kind? ”

“Ja mevrouw.”

Wel ik zie 32 plassen, en we hadden afgesproken 32 kletsen per spetter pis op men vloer, dus hoeveel kletsen wil je, slet?

“64 dan mevrouw…”

“Hahaha, waarom het dubbele teefje?”

“Omdat het plasjes zijn Mevrouw..”

“Jij je zin kind, tel zelf maar mee dan.”

“Ja mevrouw”

En Caren begon met vlakke hand de ronde blote kont van men vrouw onder handen te nemen.

Ze sloeg door : ik hoorde aan Katriens tellende stem dat de slagen aankwamen.

En na een slag of 5 moest ik niet meer twijfelen aan de intensiteit waarmee Caren mijn vrouw billenkoek gaf : de kleur van haar kont wond er geen doekjes om.

Bij elke slag, kreunde Katrien even , om direct erna het getal te zeggen.

Na een 20tal kletsen begon Caren na elke slag even met haar vinger over Katriens spleet te gaan.

Het was amper een aanraking, maar het gekreun van Katrien veranderde direct van toon.

Caren bespeelde dit teefje zoals enkel een andere vrouw dat kan.

” Zo zo , kleine teef, men vinger is helemaal vettig van je vuile natte kut.

Ik neem aan dat je dit leuk vindt !”

En voor Katrien kon antwoorden, sloeg Caren uit alle macht haar zoveelste aanval op mijn vrouw haar kont, om direct erna zeer vlug , afwisselend op elke konthelft korte slagjes te geven.

“Aan hoeveel zitten we nu teef ?”

“hmmm , ik weet niet meer Mevrouw” snikte katrien, want de emoties werden haar wat veel, het contrast tussen haar geilheid en de pijn werkte verwarrend.

Caren domineerde haar in een staat van totale overgave , ver weg, volledig onderworpen. Kwetsbaar. Een uitdaging voor een goed Dominant.

Ik was zeer benieuwd hoe goed Caren wel was.

“Ow, ben je de tel kwijt meisie ?”

“Jaaa Mevrouw, ….sorry Mevrouw”

Caren haar hand gleed tussen Katriens billen en haar vingers maakte circeltjes rond haar klit, plagend , rond haar lippen tot juist voor haar anus, eventjes duwend en dan weer vederlicht over haar kletsnatte kutje.

Katriens kutje stond wijd open, al was ze helemaal nog niet gepenetreerd :

uitnodigend , zo leek het wel.

Caren nam Katrien’s schaamlippen tussen haar twee vingers en trok er , eerst zachtjes, aan .

“Het is niets teefje, dan beginnen we gewoon opnieuw, tot je het goed hebt.”

En terwijl ze de zin uitsprak trok ze harder en harder aan Katrien schaamlippen.

“O wow wow , sorry mevrouw..mpph”

Caren liet de schaamlippen los,en begon weer Katriens spleet te plagen.

Katrien lag te kronkelen op haar schoot, haar kontje omhoog af en toe losmakend van Caren’s schoot door het omhoog te duwen, kronkelend van pijn..ofwel uitnodigend naar Caren toe, alsof ze onbewust vroeg om meer;

Caren sloeg met vlakke hand op Katrien’s vuurrode linkerbil, en direct erna weer , en weer, zo kort 6 keer achter elkaar, steeds harder.

Katrien kon het niet meer houden, ze schreeuwde het uit van de pijn,

“Ssstopp aub Mevrouw, owowoww”

“aan hoeveel zitten we hoer? ”

“het doet te zeer Mevrouw, ik weet het niet meer door de pijn,;;.sorry”…

Caren duwde bruusk Katrien van haar schoot die hard op de grond viel, het gezicht op haar kletsnatte jurkje, haar mishandelde kont pletste op de natte vloer neer; in hun beider pis.

“Niets ben je waard” siste Caren ; ze was recht gestaan en stond wijdbeens over Katrien.

“Ik zal je zeggen aan hoeveel we zaten stomme trut : aan veel te weinig !!”

Katrien maakte aanstalte om recht te komen, en keek omhoog

“zie naar beneden slet, ik wil je stomme gezicht niet zien momenteel” , en om haar eis helemaal kracht bij te zetten , plaatste ze haar gelaarsde hiel op Katrien’s naakte rug ;

Met één korte duw van haar been duwde ze Katrien terug plat op de natte, koude grond.

Het zicht kon niet beter voor me :

Mijn totaal vernederde vrouw lag naakt met haar slip op tot op de knieen op de koude, natte grond. Haar gezicht rood aangelopen en de ademhaling snel, alsof ze juist gesport had; hijgend, beetje kreunend.

Ik zag haar hand langzaam tussen haar benen verdwijnen, terwijl ze de ogen sloot.

Caren had het blijkbaar ook gezien.

“Héé wat moet dat ??? Vies ding ! Kan je het al niet meer aan?

Sta je zo geil dat je met je kutje wil spelen Katrien? ”

Voel je je spleetje kloppen ?”

Dat ze de volledige naam terug gebruikte maakte het des te vernederender klinken, in mijn oren.

“Jaaaaa mmm mevrouw, ….alstublieft…eeuh .. Mevrouw, ii..ik moet komen…, alstublieeft…”

het kwam er met horten en storten uit, tussen het gehijg en gekreun van een loopse teef.

“Dat bepaal ik wel teef, laat nu die beide handen zien. Als je braaf bent mag je straks als een goed klein sletje masturberen.”

Katrien schoof haar hand terug onder haar lichaam uit, en liet het naast haar borst liggen.

“Ja mevrouw…ik zal braaf zijn..” De ogen nog steeds gesloten.

Caren stapte over Katriens lichaam richting overzijde van de loft, waar zich een deur bevond;

“Blijf mooi liggen slet.” Ze zei het alsof ze tegen haar hond bezig was.

Caren verdween door de deur naar een ander vertrek.

Katrien bleef inderdaad mooi liggen, nog steeds met gesloten ogen,nog steeds met versnelde ademhaling.

Vanuit het ander vertrek klonk Caren’s stem :” we zullen je eens helpen die vieze handen van je niet meer te gebruiken ”

Ze stapte de loft terug binnen met een zwart plastieken zak in de ene hand, en een rol zwarte brede tape in de ander.

Katrien opende de ogen en draaide haar hoofd in de richting van de aanwandelende Caren, alsof ze wou zien wat Caren bedoelde…Zelfs ik had al snel door wat er ging gebeuren.

Caren stond terug over Katrien , bukte zich en met een snelle beweging had ze plots een mes in haar hand waarmee ze katrien slip stuk sneed en achteloos van haar lijf trok, om gewoon terug te laten vallen op de natte vloer. In de pis.

Katrien droeg nu nog enkel haar witte, door de pis doordrongen en doorschijnend geworden, bh’tje.

Haar 85Bcup tetjes gingen snel open neer , op het ritme van haar versnelde ademhaling.

“Ik neem aan dat je geregeld naar een gynaecoloog gaat, dus weet je ook hoe te gaan liggen nu, op je rug, trek je benen zo hoog mogelijk op en open ze wijd mogelijk.”

Katrien gehoorzaamde snel , draaide zich om en trok haar benen hoog op, gespreid.

Caren duwde Katriens enkel nog dichter tegen haar bovenbil en draaide er vlot een paar keer met de tape rond, zo deed ze beide benen alsof ze nooit iets anders deed;

In een paar seconden lag mijn vrouw hulpeloos in een zeer “open” positie

Caren nam Katrien linkerarm bij de pols en draaide de tape rond de pols en trok die dan langs haar opgetrokken knieen naar haar linker enkel

“neem je enkel vast”

Zodra Katrien haar hand rond haar eigen enkel sloot, waarbij ze toch een beetje moeite moest doen om zover te geraken, draaide Caren snel ook hier tape rond. Het verhaaltje deed ze over voor de rechterpols.

De machteloosheid van Katrien was nu volledig. Ze lag volledig gefixeerd, kon niet meer weg. Haar iniemste deel open en bloot, kwetsbaar maar oh zo kletsnat , zichtbaar geil.

Caren was blijkbaar niet geïnteresseerd in de opgewonden teef die ze al dominerend bijna tot waanzin droof.

Ze ging onverstoord verder.

“Ik ben je ff beu kind, als er al iets uit die bek van je komt is het gehijg, gekreun of gesmeek om met je vuile spleetje te spelen; en daar heb ik nu even geen zin in.”

Snel nam Caren de vuile , natte slip terug van de grond en duwde die in Katriens mond. Het lichte protest werd gesmoord door de krachtige hand van Caren die een stuk zwarte tape strak over Katriens mond trok. Met beide handen duwde ze de tape zo strak aan, dat Katrien hoofd weer tegen de grond geduwd werd.

“Beter, veel beter.”

Maar eigenlijk kan ik even jes moel ook niet meer zien , met die vragende en smekende ogen van je, heel de tijd maar aandacht vragend . aandacht voor je kut die in brand staat.

Nee, daar heb ik ook even geen zin in nu”

Ze stak één hand onder Katriens hoofd, trok het van de grond af, en met de ander zwierde ze vlot de zwart plastieken zak over Katriens hoofd.

Ze trok de zak samen rond de nek , en draaide de tape er 3 keer snel en strak rond; heel strak leek het wel.

Dan ging ze met de tape nog kuiselings over Katriens hoofd, zodat de zak mooi rond haar hoofd zat.

Ik zag ter hoogte van Katriens neus de zak inkrimpen en weer uitzetten….ER ZAT HELEMAAL GEEN ADEMHALINGSGAT IN !!!!

Ik sprong recht en wou juist iets roepen , toen Caren mijn richting op keek en met één gebaar me duidelijk maakte dat ze wist wat ze aan het doen was : ze liet me het mes zien en knikte.

Dan wenkte ze me om stil naderbij te komen; wat ik snel deed;

Hoe dichter ik kwam hoe meer de details van het geheel me als perfect overkwamen. De geur van sex, van macht en onmacht, van jager en prooi

Bij Katrien sloeg de paniek toe, haar gekreun, ging over in kreten die gesmoord werden door haar eigen vuile slip. Het ietwat heupwiegen werden lichte stuiprekkingen , een gevecht om los te komen volgde.

Caren wist goed wat tape ze gebruikte en welke houding haar subjes in vast te maken. Er was geen ontkomen aan.

Ze bleef er rustig onder en ipv van een ademgat te maken in de zak , sneed ze met het mes de bh vanvoor stuk en trok hem ruw onder het nu spiernaakte lijf van men vrouw uit.

Haar borsten glommen van het zweet en leken wel opgezwollen; steenharde tepels bevestigde de opwinding die ze nu in de extreemste vernedering en machteloosheid ondervond.

Dan deed Caren iets zeer raars, maa rongeloofelijk geils : als een dier dat zen prooi controleert, ging ze op haar knieën voor Katrien zitten, en duwde haar neus tegen Katriens kut.

Ik hoorde ze diep inademen tot bij mij, snel en diep rook ze aan het geslacht van haar prooi.

“Ik kan je rieken teef ! ” “Je volle overgave en opwinding stinken uren in de wind.” “hahaha”

Dan nam ze zachtjes Katriens gezwollen clit tussen haar duim en wijsvinger, en rolde deze zeer zacht heen en weer; met een ander vinger wreef ze over de kletsnatte spleet richting haar aars; daar aangekomen was de vinger vettig en nat en duwde ze hem tot aan haar knokel in Katriens kontgaatje

“Kom, teef, kom”

En als op commando begon Katrien’s vernederde lichaam te schokken alsof ze stuiptrekkingen kreeg, het gevecht om adem te halen ging over in een orgasme dat ze nog nooit ervaren had. De combinatie van de strijd om zuurstof en overgave enerzijds,en van sexuele lust en bevrijding anderzijds deden haar kut exploderen.

Terwijl ze al schokkend lag klaar te komen dropen er hele druppels kutsap uit haar spleet ; ze ejaculeerde.

Al 15 jaar samen met mijn vrouw, maar nog nooit had ik ze dat weten doen.

Caren stond snel recht duwde haar scheenbeen tegen Katriens spleet, boog voorover en maakte met het mes een gat waar haar neus door kon.

Snel en diep zoog Katrien de levensnodige lucht binnen..na een paar diepe ademhalingen duwde, de nog steeds vooroverstaande Caren, haar handpalm op Katrien’s neus, en sneed zo haar ademhaling weer af.

Met de andere hand draaide ze circeltjes rond Katrien’s clit, af en toe zeer dicht, dan weer iets verder, even een vinger in de kut, om weer snel te verdwijnen.

“Kom, teef, kom”

En ook nu weer…liet ze Katrien op commando komen.

Deze keer kon het niet enkel ejaculeren zijn wat ze deed, deze hoeveelheden vocht die eruit dropen, bijna spoten moet wel haar blaas geweest zijn die ze onder extreme omstandigheden ledigde.

Het orgasme leek wel een eeuwigheid te duren, en het schokken ging langzaam weer over in een gevecht voor adem. Maar weer op het juiste moment, liet Caren haar een paar keer diep ademhalen , om verder met haar prooi te spelen.

Hoeveel keer Katrien zo klaarkwam weet ik niet, het leek wel 1 lang orgasme te worden.

Ik weet enkel dat Caren haar 8 keer het commando gaf.

Ik liep stil rond beide dames tot ik een goed zicht kreeg op mijn vrouws vagina.

Haar klit en lippen waren vuurrood en opgezwollen,

Haar spleet zelf stond wagenwijd open en als een klein stroompje droop het kutvocht eruit.

Haar hele lichaam glom van het zweet, ze zag er geweldig geil uit.

Caren was ondertussen weer recht gestaan , met een been tussen Katriens opengesperde benen en tegen haar kut gedrukt.

Je zag Katrien moeite doen om haar onderlijf dichter tegen het been te duwen, alsof ze wou rijden. Dat wou ze ook.

Caren nam weer de rol tape , nam een borst van Katrien en trok hard aan de tepel

Katriens ademhaling versnelde direct, en een gesmoorde kreun ontsnapte haar volgepropte mond.

Caren nam de tet nu steviger beet en draaide rond de basis van de borst tape , ze bond ze stevig in; beide tieten.

Dan plakte ze het ademhalingsgat mooi vast tegen de neus, zodat er enkel maar een klein gatje openbleef.

Het maakte de bondage er nog completer op.

Helemaal ingesnoerd schokte Katriens lichaam nog steeds een beetje, en ik kon me niet van de indruk ontdoen dat ze nog steeds in het extreem lang orgasme zat.

Caren boog door de knieen , schoof een arm onder Katriens nek en de ander onder haar kont en met verbazingwekkend gemak hof ze Katrien volledig op ;

Ik kwam bijna klaarin mijn broek :

Caren stond recht met een bijna gemummificieerde Katrien in haar handen, alsof het een uit de kluiten gegroeide baby was.

Ze liep ermee naar het bed, en legde haar neer; ze schoof haar zo over en weer tot Katrien’s kont juist over de bedrand lag.

Dan draaide ze zich om naar mij, en begon zich uit te kleden. Ze duwde een vinger tegen haar lippen, om me te zeggen stil te zijn, terwijl ze de laatste stukken textiel van haar voluptueuze ,maar toch strakke, lichaam liet glijden.

Grote volle D cup borsten met gigantisch, donkere tepels hypnotiseerde me bijna, ze gingen over in een strakke buik met navelpiercing.

Daaronder was de geile vlezig kut, waarmee Katrien al kennis had gemaakt.

Enkel haar zwart lederen kniehoge laarzen hield ze aan.

Ze grijnsde naar me terwijl ze achterwaarts over katien op het bed schoof, zich op haar hurken zo boven Katrien gezicht positioneerde, zonder te gaan zitten

Met een hand ging ze tussen haar been , trok de zak rond Katriens mond stuk en trok met een ruk de tap los, het slipje eruit.

Nu ga je doen waar ik je meestal voor zal gebruiken : braaf men kut en kont likken. En hopelijk doe je dat als een goede teef, en gun je me plezier, want juist zoals andere toestellen, gebruik ik enkel degene die werken, de rest smijt ik bij het vuil.

Ze gaf Katrien geen kans om iets te doen of zeggen, ze ging gewoon zitten; Op Katriens gezicht. Haar natte vlezige en dikke kut bovenop mijn vrouw haar mond,

Katrien”s neus zat bijgevolg zo goed als in haar kontgat

Terwijl mijn vrouw haar kut aan het uitlikken was, keek Caren me recht in de ogen en lachte.

Ze had haar weddenschap mooi gewonnen.

Mijn vrouw was haar slet geworden.

En ze deed haar best zo te zien; slurpende geluiden, wisselde elkaar af met gekreun en ademhalingsstoten.

“Even het ander gaatje kind, of ik ga te snel komen” en ze schoof haar dikke kont iets verder zodat ze nu met haar aars op Katrien mond zat.

Af en toe kneep ze in een tepel , of trok ze er stevig aan. Heel af en toe wreef ze met een vinger langzaam over Katriens buik, voorbij de schaamheuvel tot vlak voor haar clit; plagend.

Katrien’s onderlichaam schoot dan omhoog, trachtend om die vinger juist iets verder te krijgen.

Caren verschoof haar kont weer om Katrien de job op haar kut verder te laten afwerken;

“zit je neus goed in men kont sletje van me ? ,” hahahaaha

Haar vinger vond de weg naar Katriens clit vaker en vaker.

“Kom, slet , kom”

Katrien schoot in haar zoveelste orgasme, en met haar begon Caren ook te komen, ze duwde haar onderlijf ruw heen en weer over Katrien’s gezicht; ze reed zich klaar over haar mond en neus.

Ze nam Katriens hoofd in beide handen en wreef haar kut over heel haar gezicht , ze gebruikte het als een object om haar onderlijf tegen te duwen , wild, ruw, ze hield geen rekening met het feit dat ze wel op iemands gezicht zat;

De plastieken zak kreeg het zwaar te verduren en bedekte enkel nog haar voorhoofd en ogen.

Caren kwam luid en lang klaar en toen ze rechtkwam van Katriens gezicht, lag deze zelf nog te klimaxen.

Caren maakte snel één hand van Katrien los.

“speel nog maar wat met jezelf, vuil ding”

Katriens hand vond snel de weg naar haar eigen kut, en begon snel en hevig te masturberen; nog wou ze komen, het ene orgasme volgde het andere zo snel op dat ik de tel weer snel kwijt was..

“Voor mij was je niet zo goed, je zal nog veel moeten leren om mijn persoonlijk kut en aars likkertje te mogen blijven”

Hoe vernederender ze tegen Katrien sprak, hoe heviger deze kreunde en hoe ruwer en sneller ze over haar eigen klit wreef.

“Dus totdat je wat betert, zet ik je bij het vuil. Hopelijk komt je man je halen, en niet de vuilkar.”

Orgasme na orgasme.

Caren verdween weer even in het achterkamertje en toen ze terug verscheen rolde ze een groene afvalcontainer waarop in grote letters stond “stad Antwerpen”voor zich uit

Ze reed ermee tot vlak naast de nu bijna dwangmatig masturberende en klaarkomende katrien.

Ze legde de container op zijn kant op de grond en opende de klep.

Ze liet Katrien verder masturberen terwijl ze haar weer met gemak opnam van ht bed en op de grond naast de geopende container legde.

“Erin” beveelde ze.

Katrien kroop snel op handen en voeten in de container, waarna Caren de container terug recht zette. Sterk was die vrouw.

“op je hurken vuile teef, ”

Katrien zat wijdbeens op haar hurken , met haar handen tussen de benen, terug masturberend.

Wat haar nu allemaal overkwam liet niets heel van haar waardigheid, haar denken had plaats gemaakt voor lust en geilheid.

Caren smeet Katrien’s natte jurk, slip en bh bovenop de naakte en bijna in trance rakende vingerende slet.

Het container deksel ging met een smak dicht en Caren tilde container lichtjes zodat ze hem makkelijk kon verrijden.

Elke week zette ze zo het vuil buiten. Dat was nu niet anders.

Ze wenkte me haar te volgen.

Beneden aangekomen, dropte ze de container op de stoep en keek me aan :

“Het is jouw vuil, je krijgt het zelf wel in je auto, niet ?”

Zonder het antwoord af te wachten draaide ze zich om en verdween in de hal.

Ik stond op straat , een gigantische erectie in mijn broek, een totaal vernederde, maar gelukkig vrouw in een obsceen bewegende vuilniszak.

Dingen zouden nooit meer hetzelfde zijn, vanaf nu.

EINDE

Uw bevindingen, kritiek of fanmail :

Retorcidos@ymail.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.